Борис Дали с много изненади за феновете

Борис Дали с много изненади за феновете

Борис Дали е зареден с творчески ентусиазъм и се е заловил не за един и два музикални проекти, а за цели пет. Причината за това вдъхновение се крие в безгрижните ваканционни дни, които певецът това лято сподели със семейството си.

“Успях да си открадна малко свободни дни от професионалните ми ангажименти и с моето семейство отидохме на българското Черноморие и на планина. Тази година избрахме красотата на Рила”, разкрива певецът пред www.planeta.tv.


Тези пътувания до голяма степен са го провокирали да си припомни колко богат е българския фолклор и как всяка област има с какво да те спечели.

“Не пропускам година, в която да не запиша една-две народни мелодии, тази година подготвям две самостоятелни песни в този жанр. Първата е македонска и се пее за войводи и за Пирин планина, а в основата на втората е разложкото пеене. Обичам да правя песни за народа”, казва изпълнителят.

Феновете на поп-фолк музиката също могат да очакват нови заглавия от своя любимец. Той работи успоредно по три песни с различни композитори – Боби Павлов, Велислав Драганински и Diamond Beat Production.

КАТЕГОРИИ