Борис Дали сбъдна мечта на своите фенове

Борис Дали сбъдна мечта на своите фенове

Борис Дали е изключително щастлив, че последният албум на музикална компания “Пайнер” за 2018-та година е неговия. “Аз избрах” се появи на музикалния пазар за празниците и така сбъдна мечтата на неговите верни почитатели. Дискът е пети поред за изпълнителя и включва 18 песни като повечето имат и видеоклипове. През 2018-та година Борис Дали успя да представи и четири поп-фолк проекта. През март той атакува музикалните класации с “Дай, дай, дай” с Ангел ft. Adnan Beats, последва колаборацията с Теди Александрова, “Барби”, появила се през май. За лятото певецът избра да представи “Милионер”, а през ноември отново заложи на самостоятелно парче, което е със заглавие “Няма да съм твой”.

Пред www.planeta.tv Борис Дали споделя, че постоянно прави и народни песни, защото всеки изпълнител и музикант трябва първо да познава фолклора и е задължително да прави народни песни.

“В момента имам три нови народни песни. Едната е от Банския край, по-точно от Банско и Разлог, а другата е Македонска. Третата е с моята колежка Емилия и е хубава Тракийска мелодия, в която се пее за Ямбол и за хубавото вино.”

Певецът казва, че се надява и през 2019-та по същия начин да му се случват нещата в личен и професионален план:

“Пожелавам си да съм жив и здрав, да вървя напред, да правя хубави песни, това са ми очакванията, пък какво ще ми се случи, никой не знае.”

КАТЕГОРИИ