Борис Дали в дует с колежка

Борис Дали в дует с колежка

Певецът с огромно удоволствие и удовлетворение разказва за преживяванията си по време на своето първо турне в САЩ и Канада. Щастлив е, че е успял да зарадва българите в Торонто, Тампа, Атланта, Бостън, Лас Вегас, Кейп Код, Чикаго и др.
Наред с концертите, които е изнесъл, е успял да разгледа и забележителностите, и да усети атмосферата на тези места.

Докоснал се е до нощния живот на Лас Вегас, но не е пробвал късмета си в казината. Изключително впечатлен е от Атланта и от чистотата на това място.

“Лично на мен голямо впечатление ми направиха крайните квартали на Атланта. По-различното там, в сравнение с Даунтаун е, че е изключително подредено. Предварително всичко е замислено как да бъде, къщите къде да са построени, къде да има тревичка, къде да има дърво, цвете, къде да е дворчето. Всичко това е планирано предварително. Изключително чисто е. Мечта ми е да живея на такова чисто и подредено място, но ако може да взема със себе си най-близките ми хора и приятелите. Човек без приятели и семейство е нищо. Ще ми липсват много всичките, ако съм без тях.”


Борис Дали разказва, че българите, които живеят от по-дълго време в Америка, свикват с обстановката и с това да са без близки хора. Когато си идват в България, виждат, че тук нещата не са много добре и се връщат обратно.

“По принцип навсякъде е трудно. И в България е труден живота, но мисля, че там им е малко по-спокойно. В САЩ има правила, които се спазват. Ако някой наруши тези правила, го глобяват. Интересното е, че в Англия например на всяко ъгълче има камери и те се следят постоянно. В Америка откъм видеонаблюдение не те следят много, но ако те видят, че правиш нарушение, на пътя например, глобяват те. Ако не си платиш глобата, съответно следват много по-сериозни наказания. И те са свикнали и не нарушават.”


Борис Дали споделя, че дълго ще пази спомените от това турне. Пожелава на всеки българин да има възможност да отиде да види Америка.

“И не само Америка. И Канада е прекрасна. Трябва да се обикаля света. Защото човек е жив, когато пътува.”


Певецът разкрива, че в момента подготвя нови песни. Работи с Николай Пашев, с Боби Павлов.

“Подготвям и нов дует с колежка от “Пайнер”, а съвсем скоро ще ви изненадам със самостоятелно парче,” казва още Борис Дали в “Автограф”.

КАТЕГОРИИ