Борис Дали в интригуваща колаборация

Борис Дали в интригуваща колаборация

Борис Дали продължи традицията от 2017 година и отново заложи на съвместен музикален проект. Сякаш поредицата от успешни колаборации с различни изпълнители и този път го подтикна да пробва нещо ново и различно. Най-новата му песен “Дай, дай, дай” е дует с неговия колега Ангел и е със специалното участие на Adnan Beats. Феновете веднага оцениха парчето и поздравиха Борис Дали за избора.

“Страшно трио... песента ще стане хит”, “Песента е брутална! Ще се слуша много!”, “Браво, Борка! Очаквам тази година и една стойностна балада. Като тази с Емилия.”


Автор на музиката и аранжимента на “Дай, дай, дай” е Йорданчо Василковски-Оцко, а текстът е написан от поетесата Йоанна Бюйлекова. Режисьорът на лентата, Николай Скерлев, е заложил на екшън сюжет, в който главните действащи лица са Борис Дали и Ангел. Приятна изненада за изкушените от поп-фолка е участието в лентата на младата певица Крисия D. В този случай, тя не се изявява като певица, а е натоварена с водеща женска роля, в която демонстрира завидни актьорски умения.

КАТЕГОРИИ