Борис Дали за днешните “любови” в “Няма да съм твой”

Борис Дали за днешните “любови” в “Няма да съм твой”

Борис Дали представи новия си видеоклип “Няма да съм твой” в PlanetaOfficial в YouTube, а многобройните му фенове побързаха да го поздравят за проекта:

“Самата истина за днешните “любови” пречупена през призмата на тази страхотна песен и чудесното изпълнение на Борис Дали.”, “Рядко пиша коментари, да не кажа  изобщо, но песента е страхотна, а клипът е уникален. Адмирации, Борка! Жалко за жените, които имат очите само за материалното...”, “Боре, браво приятелю! За пореден път се доказа като най-добрия изпълнител с най-хубавия тембър и най-смислените песни като цяло! Не всичко е пари на този свят, хубаво е да ги имаш, но всички ценни неща са в ума, съзнанието и душата! Ти си наистина стойностен и добър приятел, радвам се, че те познавам!”


Музиката и текстът на “Няма да съм твой са на Diamond Beat Production, който се включва и в създаването на текста заедно с Анастасия Мавродиева. Режисьор на лентата е Людмил Иларионов – Люси.
Борис Дали е в звездния отбор на изпълнителите, които ще пеят на концерта “17 години телевизия “Планета”. Дали на сцената в зала “Арена Армеец” той ще изпълни “Няма да съм твой”, ще разберете, ако дойдете да празнуваме заедно на 4 декември в София. Билети за едно от най-бляскавите музикални събития на годината може да откриете в eventim.bg.

КАТЕГОРИИ