Ботевград посреща Ивана тази вечер

Ботевград посреща Ивана тази вечер

Днес е последния концерт от поредицата музикални спектакли, които Ивана подари на многобройните си почитатели в навечерието на Коледните празници.
След огромния успех и посещаемост в Трявна – на 17 декември и в Габрово – на 18 декември, днес, Ивана ще зарадва с песните си всички в Ботевград. Градът вече очаква певицата, която обещава няколко часа, в които музиката и доброто настроение ще са властващи.
През изминалия уикенд Мегазвездата на телевизия “Планета” бе специален гост в предаването “Извън новините” с Ани Салич. Благодарение на малката си камера зрителите успяха да се докоснат до ежедневието и най-близките хора на певицата, която за пореден път доказа защо се е наложила през годините като една от най-харесваните изпълнители и е определяна като “Певицата на народа”.
С присъщото си чувство за хумор Ивана разкри какво се случва на снимачната площадка на нейните проекти, както и зад кулисите на концертите на телевизия “Планета”. Певицата отведе зрителите  в своя дом в Айтос, където родителите й споделиха каква е била тя като дете.

“Удоволствие е да се работи с Ивана, никога няма да забравя първата ни среща. Ивана е различна, защото промени законите на жанра”, сподели в студиото водещия Драгомир Драганов, а мениджърът на телевизия “Планета” – д-р Хари Янакиев разкри, че “Ивана обича предизвикателствата”.

Есил Дюран бе специалната изненада за Ивана в студиото, с която опровергаха схващането, че в поп-фолка няма приятелство.

“Нейната мъдрост страшно много ме привлича, никога не съм се учудвала, че Ивана е любимка на народа”, откровено сподели Есил Дюран.

КАТЕГОРИИ