“Бръммм” на върха в “Планета Топ 20”

“Бръммм” на върха в “Планета Топ 20”

Новият победител в месечната музикална класация “Планета Топ 20” е дуетът “Бръммм” на Анелия и Джулия. Видеоклипът направи премиера в официалния канал PlanetaOfficial малко преди рождения ден на Джулия на 12 юни, а категоричният успех на парчето беше най-големия подарък за нея. Още две песни на Анелия влизат в чарта на телевизия “Планета” за месец май и това са “Зоопарк”, която се позиционира на 6 място и “Вярвай” – на 11-то. Самостоятелният проект на Джулия, “Твоя бях”, зрителите пък поставиха на 10-та позиция.

В челната тройка на “Планета Топ 20” за месец май застават “Гледай ме на снимка” на Емануела и “По такива си падам”, дуетът на Емилия и Емрах. На 4 място е #ДайМиЛюбов, още едно горещо заглавие, предложено от Галена.

“Брой до 12” на Фики заема пета позиция. Цветен клип, свежо парче, напълно подходящо за абитуриентите, на които е обичаният изпълнител го посвети. Още три хита влизат в десятката на музикалната класация на телевизия “Планета”.

Със сигурност купоните това лято няма да минат без “Топ” на Теди Александрова, “Хулиган” на Джена и “Честито” на Цветелина Янева, песента с която изпълнителката избра да се завърне в ефира на телевизиите “Планета” и “Планета HD”.

КАТЕГОРИИ