Броени часове до срещата на Теди Александрова и Емрах с българите в САЩ

Броени часове до срещата на Теди Александрова и Емрах с българите в САЩ

Остават само часове до вълнуващата музикална среща на българската общност в Чикаго с две от младите и актуални имена в поп-фолка, Теди Александрова и Емрах. Както мнозина вече знаят, именно те са първите звезди, с които стартира най-новата концертна инициатива на музикална компания “Пайнер“. На 13 февруари 2021 година, изпълнителите на хита “Сърце мое“ ще изнесат НА ЖИВО с LIVE streaming от София, концертно участие за българите в ЧИКАГО в местната дискотека ESCAPE LOUNGE. Началото на срещата ще бъде поставено в 23:00 часа /Чикагско време/, а участието е екслузивно за достъп само в заведението.

Теди Александрова и Емрах очакват с радост събитието, защото ще могат да попеят от сърце за всички, които харесват българската музика и живеят в САЩ. Певците не крият, че сцената и музикалните изяви в клубовете истински им липсват, затова са заредени с още по-голямо желание за парти, щур купон и хубави спомени с почитателите. За всички, които изберат да споделят вечерта си с тях, Теди и Емрах обещават много музикални изненади и приятни емоции, с които заедно да поставят едно добро начало на двойния празник – Трифон Зарезан и Св. Валентин.

Ако и вие сте любопитни кои песни ще звучат по време на LIVE стрийминга от София, ще издадем, че много хитове и любими заглавия очакват гостите в ESCAPE LOUNGE. Не губете време и още сега направете своята резервация на телефон 1(630) 363-9198. Събитието ще е изцяло съобразено със законовия разрешен капацитет в Чикаго. Сигурни сме, че това ще бъде една незабравима среща, затова бъдете с нас и вълнуващия онлайн концерт на Теди Александрова и Емрах за всички българи в Чикаго.

КАТЕГОРИИ