Броени дни до първия концерт на Нелина в САЩ

Броени дни до първия концерт на Нелина в САЩ

Остават броени дни до началото на четвъртото турне на Нелина в САЩ. Както знаете, първия концерт на изпълнителката на музикална компания “Пайнер” там е тази събота – 8 ноември в Тампа. Преди да отпътува зад Океана певицата гостува в “Звездно”, където разкрива, че е много развълнувана от предстощото пътуване и среща с българите зад Океана. Нелина споделя, че от 2008 година не е ходила там, а има много приятели, познати, с които се е запознала преди години и с радост иска да види отново. Сред тях са колегите и Коста Марков и Мая, които от години живеят в САЩ и вече я очакват с нетърпение.

“От последните ми гостувания в САЩ съм направила много нови песни, които ще представя и на българите там, надявам се концертите да са много разнообразни, колоритни и ще се съобразя с музикалните желания на хората, които идват. Въобще музикалната програма ще е много богата, цветна и продължителна, и ще продължи над 4 часа, за да могат нашите българи да се забавляват от сърце и да се почувстват като у дома си”, признава Нелина в “Звездно”.

Певицата споделя още, че освен познати и любими места, ще посети и нови, непознати кътчета от Америка, за което също се вълнува. Тя не крие, че още при първото й посещение там е била възхитена от тази държава.

“При моите гостувания в САЩ ми направи впечатление, че хората там са подсигурени отвсякъде. Много социална държава, където всичко е направено така, че да имаш най-добрите условия за живот, за да не мислиш за друго, освен да работиш... Ако народа е гладен и беден няма как да бъде пълноценен. А всъщност народа трябва да работи, за да може държавата да върви напред и нагоре”, казва още в интервюто Нелина.

Тя споделя, че този път за първи път ще бъде свидетел на тържествата по повод един от най-големите празници в САЩ – Деня на благодарността, което ще бъде нещо интересно за нея. За първи път по време на турнето тя ще посети и Канада.

 

КАТЕГОРИИ