“Бръммм“ и с лайв премиера тази вечер

“Бръммм“ и с лайв премиера тази вечер

Нова музикална изненада за меломаните предложи официалния YouTube канал на телевизия “Планета“ - PlanetaOfficial. Това е премиерата на дуета “Бръммм“, обединил Анелия и Джулия, чийто видеоклип се появи броени дни преди рождения ден на Джулия, на 12 май. Със сигурност успехът на парчето ще е един от най-големите подаръци за младата звезда на музикална компания “Пайнер“, а по всичко се очертава, че сингълът ще е един от най-горещите хитове на Лято 2018. Близо 250 000 преглеждания, 10 000 харесвания и над 521 коментара бележат появата на парчето, а първите оценки на меломаните също дават категорична оценка, че това е поредния силен проект на изпълнителките през тази година:

“Каква яка изненада. Песента е Топ!“, “Само като прочета Джулия и Анелия, ми става ясно, че ще е хит. Страхотни сте момичета“, “Бръммм“ новият хит пристигнааа... Replay бутона е счупен отново. Супер сте“, “Прекрасен проект. Много зарибена мелодия и наистина изненадващо! Успех на песничката! Ще е хитче“, “Очертава се силна година и за двете!“.

Още тази вечер “Бръммм“ ще звучи и в лайв изпълнение на Анелия и Джулия, защото певиците са гости на горещи клубни партита. Анелия може да чуете и видите тази вечер в Смолян, а Джулия ще пее за меломаните в Бургас.
Авторският екип, стоящ зад новия съвместен проект на изпълнителките, отново е доказан - музика и аранжимент - Diamond Beat Production, текст - Анастасия Мавродиева и Росен Димитров, режисьор - Людмил Иларионов – Люси, оператор - Георги Марков.

КАТЕГОРИИ