България в краката на Галена

България в краката на Галена

Градът, в който Галена избра да живее със своето семейство – Велико Търново, се радва на една от новите и интересни забележителности, Паркът на миниатюрите -  “Търновград – духът на хилядолетна България“. Точно тук гостите могат да се разходят сред 60 макета на знакови паметници на културата, природни забележителности, архитектурни и исторически шедьоври в мащаб 1:25. По този начин човек има усещането, че България е в краката му. Самата Галена също не пропусна да се докосне до красотата на България и есента в подножието на хълма Царевец.
Подобни паркове привличат хиляди туристи в Холандия, Белгия, Австрия, Швейцария, Италия, Турция, Германия, Франция. Те представят на длан всички великолепни кътчета на съответната страна, които могат да се обходят за по-малко от час. Галена се разходи сред мини вариантите на храм-паметника “Св. Александър Невски”, Руската църква, Парламента, Народния театър “Иван Вазов“, Националната художествена галерия и др.
Само преди ден пък изпълнителката изненада почитателите си със снимка от Барселона. Каква е причината за пътуването звездата не издава, но последователите й побързаха да отбележат, че тя изглежда страхотно и отново блести с елегантен стайлинг.

КАТЕГОРИИ