Българите в Германия аплодират Татяна

Българите в Германия аплодират Татяна

Само преди няколко дни бе концертът на Татяна в немския град Lohne, а от там певицата се завърна много развълнувана. Емоцията, с която сънародниците ни я посрещнаха и аплодираха я развълнува истински:

“Едва ли с няколко думи мога да изразя чувствата ми които изживях тук, в Германия. Най-точната дума, която трябва да кажа е – Благодаря! Благодаря на Господ за възможността да се срещна с толкова много българи, жадуващи за песните ми. Благодаря за тази неподправена любов, която ми дадохте. Благодаря за щурия купон, който си направихме до сутринта… Моята публика е велика и ако има нещо толкова скъпо и ценно в живота ми повече от семейството, това сте вие, УВАЖАЕМА ПУБЛИКА! Публиката, която ме държи винаги във въздуха щастлива и неукротима, искаща още и още емоции, защото всеки артист е силен и удовлетворен, когато се раздава и получава в пъти повече. Обичам ви и до нови срещи…”

2
Татяна е окрилена от музиката и живота, и не спира да мечтае. Тя неведнъж е доказвала, че е силна жена и смело приема всякакви предизвикателства. Това го доказа и по време на участието си в риалити формата “Сървайвър 7”. Ето защо тя гордо заявява на Света:

“Когато една жена успее да бъде самодостатъчна със себе си, тогава и светът я обгръща с най-правилните събития, хора и моменти в живота. Това, което е за нея, пак ще я намери и ще я приеме с всичките й принципи, кусури, лудории и капризи, защото Тя е по-истинска от всякога в живота си и знае какво иска и заслужава…”

КАТЕГОРИИ