Българите в Канада днес посрещат Ивелина Колева

Българите в Канада днес посрещат Ивелина Колева

Този уикенд Ивелина Колева ще бъде в Канада, защото й предстоят музикални срещи с българската общност. Първият концерт на звездата на телевизия “Планета фолк“ е още тази вечер в Монреал, а сънародниците ни вече са нетърпеливи да я чуят и видят на живо. Още повече, че с емоционалните си изпълнения на български фолклор, певицата ще ги “пренесе“ отново в Родината и ще стопли сърцата им.
А любителите на поп фолка и популярната балканска музика, също ще имат повод за много веселие, защото Ивелина Колева е подготвила изненади и за тях. Изпълнителката кани всички българи да споделят тази музикална вечер с нея, като обещава много танци и настроение.

Утре вечер – 26 януари е вторият концерт на Ивелина Колева в Канада, а домакин ще бъде Торонто, след което певицата отново се връща в САЩ, защото на 27 януари е гост в Нейпълс, Флорида. Преди пътуването си до Америка, Ивелина Колева не скри желанието си да посети Ниагарския водопад, а ако успее да го осъществи, тя ще види нещо уникално - величествените неподвижни води на водопада, който замръзна заради тежката зима в Северна Америка.
За почитателите на певицата у нас ще разкрием, че тази седмица Ивелина Колева отново успя да се докосне до едни от най-големите забележителности в САЩ – сред тях е емблематичния бар “Наздраве“, където вдигна наздравица за своя рожден ден, както и невероятния хотел “Беладжио“ в Лас Вегас, в чието казино не пропусна да опита и късмета си.

IVELINA KOLEVA IN USA / Ивелина Колева турне САЩ - 25/26/27.01.2019 from Payner Show on Vimeo.

КАТЕГОРИИ