Българската музика пътува по света

Българската музика пътува по света

Краят на седмицата е ознаменуван не само с кметските избори в страната, но и със значително представяне на български музиканти зад граница. В петък и събота в Европа пътуват обичани имена, за да зарадват с песните си сънародниците ни, избрали да живеят в чужбина. Чрез телевизия “Планета” и Planeta 4K българската музика пътува по света без граници и радва душите на българите, където и да се намират те. Но този път емоциите ще бъдат още по-вълнуващи, защото на гости им пристигат любими изпълнители.

Великобритания посреща в петък вечер Диона и Галин. Британската столица Лондон ще бъде домакин на цели две партита, в които главна роля имат българите, живеещи там.
В събота за Германия пътува и Джена. Певицата е със специално участие в Нитендорф, а публиката вече с нетърпение очаква да я посрещне и аплодира. На немска земя Джена ще представи, както актуалните си хитове от 2023 година, така и най-желаните и обичани песни от меломаните, които тя е пяла през годините.
По същото време Джордан ще пее пред българската общност в Хага, Нидерландия. Купонът е гарантиран, още повече че Джордан гордо ще запее “Къ’в съм як”.

КАТЕГОРИИ