“Българско хоро” с премиера на 3 март

“Българско хоро” с премиера на 3 март
Слушай в Стрийминг Платформите

Концертът-промоция на народната певица Светла Дукатева – “Българско хоро” пристига при зрителите на телевизия Planeta Folk HD на Националния празник на Република България – 3 март. Спектакълът, носещ името на дебютния музикален албум на певицата, бе заснет в ресторант-градина “Корията” в София от телевизия “Планета”. Освен на 3 март от 19.30 часа по Planeta Folk HD, премиера ще има и по телевизия “Планета” – на 4 март от 20.00 часа.
2

“Скъпи приятели, уважаеми почитатели, с голямо вълнение бих искала да Ви съобщя, че точно на 3 март  в ефира на телевизия Planeta Folk HD ще се излъчи запис на моя концерт-промоция, съчетал в едно - любовта ми към България и Родопа планина, хубавите моменти с най-близките ми приятели и моя личен първи албум! Надявам се, че ще усетите силата на България, в красивите фолклорни песни и ритми, с които е изтъкан моят първи самостоятелен албум!
Да живее България и българската народна музика!”, обърна се към почитателите на фолклора Светла Дукатева.

В първата част на този live-концерт певицата ще представи песни, включени в албума “Българско хоро”, но и няколко нови заглавия в репертоара й. Заедно с нея на сцената ще бъдат гайдарите Емануил Пунев, Йордан Палагачев, Райчо Палагачев, Иван Дурев, Светлозар Чалов и Станимир Хайдушки. Веселин Буров е на тъпана, а танцьорите от КНХТ “Мойто либе” – София с ръководител и хореограф Анета Вълканова допринасят за по-силното въздействие на песните.
4
В първата част на концерта “Българско хоро” участват и колеги на Светла Дукатева от музикална компания “Пайнер” - Здравко Мандаджиев и Надя Казакова А заедно с Ивелина Колева певицата ни представя своята дуетна песен “Да би знала, мила мамо ма”, чиято телевизионна премиера бе точно в 15.00 часа на 1 март – празника на мартеничките и Баба Марта.

КАТЕГОРИИ