Българско овчарско куче пази Поли Паскова

Българско овчарско куче пази Поли Паскова

Не е тайна, че домашните любимци ни даряват с безрезервна любов и много често стават неразделна част от нашето семейство. И Поли Паскова e част от тези щастливци, а това е поводът да ни гостува в предаването “От моето детство”. Певицата не пести мили думи за своя добър домашен приятел, нейната “дъщеря” Кера, както я нарича, от породата българска овчарка. Получава я като подарък от свой приятел кинолог, когато е само на три месеца и прилича на малка, пухкава, кръгла топка с думите: “Ти си българска певица и трябва да имаш българско овчарско куче”. От своя страна изпълнителката споделя, че още от най-ранна детска възраст в нейната къща винаги са имали кучета, котки и е свикнала да има домашен любимец.

“Искам да знаете, че животните на тази земя имат специална духовна функция. С любовта, която ни даряват, те повдигат положителните вибрации на Вселената, а пък ние с грижите си за тях, повдигаме също вибрациите, защото чувството на състрадание е едно от най-високите заедно с любовта.”

 
В момента Кера е на три години и е важен член в семейството на Поли Паскова. Певицата споделя, че всички в къщи много я обичат и е щастлива, че може да възпитава и своите синове да бъдат нежни и състрадателни, да се грижат за животните, които никога не са случайни в нашия живот.

КАТЕГОРИИ