“Бум Дале” от Яница и АРТи за празниците

“Бум Дале” от Яница и АРТи за празниците

Дългоочакваният дует на Яница и АРТи със заглавие “Бум Дале” направи премиера в официалния канал PlanetaOfficial в YouTube. Реакциите на феновете не закъсняха, а положителните коментари и лайкове истински зарадваха двамата изпълнители:

“Браво, на Артьомката и Яни! Песента ще е хит!”, “Направо смазахте всички с този проект и буквално ще гърми яко по всички клубове и дискотеки”, “Надмина очакванията ми, признавам си.”, “Тази песен направо разбива! Много добре им се е получило на АРТи и Яница! Като дует си пасват! Поздравления за страхотния проект.”


Режисьор на модерното видео е Людмил Иларионов – Люси, а кадрите са заснети от Георги Марков. Яница и АРТи са заложили на свежа визия, а изпълнителят се включва в танците като истински професионалист. На снимачната площадка на “Бум Дале” беше и фотографът Георги Малев, който направи ексклузивни кадри на дуетните половинки. Яница и АРТи пожелават весели празници на всички и искрено се надяват новата им песен да донесе много хубави емоции и настроение на меломаните.

КАТЕГОРИИ