“Бумеранг“ събра Карлос и Славена

“Бумеранг“ събра Карлос и Славена

Премиера в официалния канал на музикална компания “Пайнер“ в YouTube – PlanetaOfficial получи “Бумеранг”. Песента обединява в дует Калрос и Славена, които разказват една музикална приказка за любовта. Текстът е създаден от самия Карлос, който се включва с идеи и в написването на мелодията. Композитор е Егли Марини, на когото е и аранжимента на “Бумеранг“. Феновете на поп фолка отдавна очакваха ново предложение от Карлос, който през годините се отличи със свой собствен почерк като артист. Този проект продължава линията на романтично – ритмичния поп фолк, любим на изпълнителя. Меломаните също побързаха да дадат палец нагоре за “Бумеранг“, а с коментарите си подкрепиха Карлос и Славена за избора им да създадат съвместна песен:

“Страхотна песен! Карлос винаги представя хубави песни. Браво!“, “И Карлос, и Славена са адски талантливи, а гласовете им много си отиват“, “Много хубава песен с много красиво видео. Браво!“, “Неочаквано добра комбинация. Стойностен проект. Клипът е доста приятен и различен. Поздравления и успех на проекта”.

Специално участие в “Бумеранг“ има ръководителят на орк. “Орфей”, Георги Янев, който се включва с виртуозно изпълнение на цигулка. Красивото видео, с което бе поднесена песента в ефира на телевизия “Планета“, е дело на режисьора Христо Кавалов. Лентата е заснета в градински център “Флора дизайн”, на който изпълнителят изказва своята благодарност. Карлос и Славена не пестят своята признателност към целия екип, работил по проекта, на “Милениумцвет” и на професионалистите допринесли за безупречната им визия – гримьора Слави Стоянов и коафьора Мария Медарска.

 

КАТЕГОРИИ