“Бяла роза” и “Шампанско и сълзи” – най-слушани в Новогодишната нощ

“Бяла роза” и “Шампанско и сълзи” – най-слушани в Новогодишната нощ

2024 година стартира, но ние още сме подвластни на емоциите, които ни владееха в празничната Новогодишна нощ. Звездите на телевизия “Планета” бяха пълновластните господари на телевизионния ефир. Големите национални телевизии се бяха постарали да ги поканят за своите програми, телевизия “Планета” също излъчи най-доброто, което те бяха подготвили за меломаните. Но Новогодишния купон не е само по телевизията. Специално известие от една от най-популярните платформи за стрийминг услуги у нас – Spotify обяви, че песента-визитна картичка на Ивана “Шампанско и сълзи” и емблемата на съвременния фолклор – песента “Бяла роза” на Славка Калчева са били най-слушаните в нощта на 31 декември.

Друга статистика, обхващаща всички дигитални стрийминг-платформи пък показва, че в първия ден на Новата 2024 година меломаните са избрали да слушат само хитове. В Топ 7 челното място заема “Не е любов” на Джена – песента, която получи нов живот и нов шанс да стигне до сърцата на публиката с новата си телевизионна версия. Второто място е за Преслава” и нейната песен “Улицата”, а на 6-то място отново е Преслава, но този път с дуетната си песен с Aristos Constantinou – “Спомени”. На трето и пето място в тази първо януарска класация са за Теди Александрова, съответно с “365” и “Гонка”. Емануела също влиза в чарта – на 4-то и 7-мо място с песните “Свекървище” и “Втори дом”.
Музикална компания “Пайнер” и телевизия “Планета” благодари за доверието на своите верни почитатели и обещава през 2024 година да ги зарадва с много хитови песни.

КАТЕГОРИИ