Царевец впечатли Ави Бенеди

Царевец впечатли Ави Бенеди

Наскоро изпълнителят успя да посети един от най-красивите и емблематични български градове – Велико Търново. Самият той сподели няколко интригуващи кадъра от своето импровизирано пътешествие, като изрази своето възхищение от прекрасните места и гледки, до които се е докоснал.

“Приятели, преди дни посетих едно от най-забележителните и интересни места в България - Царевец, област Велико Търново! Видях толкова красота на едно място, че бях като малките деца, удивен и изключително впечатлен! Зная, че това е място, което се свързва с много важни моменти от българската история, усетих страхотната енергия на българският дух!, написа изпълнителят във Facebook.

Само след няколко дни Ави Бенеди ще празнува и своя рожден ден – на 2 април. Както вече Ви съобщихме, един от неговите почитатели ще получи специален подарък по този повод, ако се включи в играта, която изпълнителят стартира в официалната си страница във Facebook. Напомняме Ви, че имате още малко време, за да участвате, а защо не и именно Вие да сте победител.
Хубавите поводи за Ави Бенеди не спират дотук, защото той е номиниран за най-добър изпълнител и композитор на Балканите на престижните Big Apple Music Awards 2016, които ще се проведат през септември в Дубай.

КАТЕГОРИИ