Карлос и Айви атакуват лятото с нови видеоклипове

Карлос и Айви атакуват лятото с нови видеоклипове
Слушай в Стрийминг Платформите

Юли посрещнахме с две видеопремиери на млади изпълнители, които направиха добро впечатление на меломаните в YouTube канала на “Пайнер” – PlanetaOfficial. След дълга пауза Карлос направи премиера на своя нова песен с видеоклип. “Нима това е краят” е нейното заглавие, а музиката, текстът и аранжиментът са на Карлос.

“Карлос е прекрасен изпълнител неговите песни винаги са ми харесвали браво на момчето добре че се завърна… Песента е много хубава, има нещо жегващо в нея... Много уважавам избора на Карлос да прави стойностна музика…”, коментираха феновете на певеца в мрежата.

Айви също приятно изненада своите почитатели с нов музикален проект. Песента отново е в колаборация със Саша Рико, а нейното заглавие е “Лудата”. Музиката и аранжимента са на Ави Бенеди, а текстът е написан от Ива Атанасова, Георги Бонев и Саша Рико.

“Планета” вы лучшие - обожаю вашу музыку… Айви, Саша Рико - супер сте… Айви, продължавай в същия дух - много ме кефят песните ти…”, са част от коментарите за видеото и песента.

КАТЕГОРИИ