Карлос атакува лятото с дует

Карлос атакува лятото с дует

“Бумеранг” е озаглавен новият проект на Карлос, който това лято ще направи премиера в ефира на телевизия “Планета” и в PlanetaOfficial в YouTube. Песента е дует със Славена и в музикално отношение ще продължи линията, на която залага изпълнителят от началото на своята кариера. “Бумеранг” е по музика на Егли Марини като и самият Карлос се включва с идеи в създаването на мелодията. Текстът отново е на певеца, а специално участие в този проект има ръководителят на орк. “Орфей”, Георги Янев, с виртуозно изпълнение на цигулка.

“Бих казал, че новата песен е в любимия ми романтично-ритмичен поп-фолк. Вярвам, че ще се хареса на феновете, а видеоклипът е красивата визуализация на този проект.”

За създаването му Карлос се доверява на нов творчески екип, начело с режисьора Христо Кавалов. Лентата ще пренесе зрителите в градински център “Флора дизайн” и в “Милениумцвет” край Раковски. Карлос им изказва специална благодарност за възможността да реализира клипа на място, което по някакъв начин е свързано с неговото хоби.

КАТЕГОРИИ