Карлос посреща рожден ден с нов видеоклип и двоен албум

Карлос посреща рожден ден с нов видеоклип и двоен албум

Почитателите на Карлос са щастливи, защото техният идол ги зарадва не само с нов видеоклип, но и с двоен албум, събрал 20 песни от неговия репертоар. Това се случи на неговия рожден ден - 5 април. В последните години освен оригинални нови песни Карлос дава нов живот и на добре познати и обичани парчета. Така беше с песента на Коста Марков  “Имам само едно сърце”, а сега в нов аранжимент и оригинално видео ни представя и “Дар от съдбата”, позната от репертоара на Жоро Любимеца.

В албума “Не ме е страх” Карлос е подбрал песни, на които феновете го аплодират. “Бомба”, “Друга порода”, “По-дълбоко” са сред неговата запазена марка. До тях се нареждат още песните “Не ме е страх”, “Човек, който носи разбито сърце”, “Красиво минало”, “Да няма нас”, “Да разлаем кучетата” и др. В двойния албум “Не ме е страх”, освен гласа на Карлос звучат и тези на неговите сценични партньори, а сред тях са Цветелина Янева, Яница, Емилия, Славена, Цветана Дичева и Liter Jack.
Двойният албум на Карлос – “Не ме е страх” вече може да откриете в музикалния магазин на “Пайнер” и в Payner Online на mail: sklad@payner.bg и на тел. 0889 508 873. Той ви очаква и в online-магазините - eMAG, MyStock и Bazar.bg.
Музикална компания “Пайнер” и телевизия “Планета” желаят здраве и късмет на Карлос, а на неговите почитатели – хубави мигове с неговия албум “Не ме е страх”.

КАТЕГОРИИ