Карлос залага на любовна история с щастлив край

Карлос залага на любовна история с щастлив край

Видеоклипът “Да няма нас” на Карлос направи официална премиера в официалния канал PlanetaOfficial и веднага бе оценен от меломаните. Изпълнителят сподели, че е изключително щастлив и очарован от многобройните позитивни коментари за новия си проект в социалната мрежа:

“Това момче има много разпознаваем глас, голям талант и много нежен и многопластов тембър. Чудесен проект от Карлос. Успехи!”, “Уоооу!!! Това се казва силна песен! Страшно много ми харесва! Когато един проект е направен така, заслужава много успех и суперлативи! И въпреки, че пусна такава песен, която не е с лятно и динамично звучене, пак е хубава! Браво, Карлос!”

“Точно такива песни липсват в жанра, песни, пропити с любов, поздравления!”, “Още в началото песента те връща към истинската музика. Има мелодия, няма само говорене и извивки. Страхотна е Карлос! Браво! Ти винаги правиш неща, които си струват!”, “Толкова е емоционална и хубава тази песен, и толкова красиво и с много любов я е изпял Карлос. Останах без думи. Браво!”

Карлос се довери за музиката на “Да няма нас” на Васил Чергов, а за аранжимента - на Даниел Ганев. Текстът е по идея на самия изпълнител, облечена в стихове от Анастасия Мавродиева. Карлос споделя, че я моли да напише любовен текст, но с позитивно послание, защото това е, което липсва на хората напоследък. Режисьор на видеоклипа “Да няма нас” е Людмил Иларионов - Люси, а в главните роли са актьорът Станислав Яневски, участвал в “Хари Потър” и младият модел Ирена Добрева.

снимки: Теди Грозданов

КАТЕГОРИИ