“Частно парти” с Емануела и Антонио

“Частно парти” с Емануела и Антонио

Уикендът за поп-фолк феновете започна с едно невероятно “Частно парти”, предложено им от Емануела и Антонио. Видеоклипът буквално взриви страстите, а потребителите на YouTube побързаха да го изстрелят на върха в българския трендинг. Песента е “разбиваща” и “уникална”, според меломаните. Ето какво казват още те за нея и видеоклипа:

“За Емануела няма нужда да пиша нищо. Тя вече толкова години не подлежи на забележка. Загубих ума и дума само, докато я гледам! Антонио и той доста ме впечатли. Пръска с тези визии. Брутално дуо… Моята мечта се сбъдна много исках да имат дует и да гърми. Емануела винаги е топ и красива… Страхотна разбиваща песен. Уникален дует и както винаги екипа и целия проект са на топ ниво… Обичам я тази жена! Хит след хит пуска… Антонио винаги изглежда страхотно.  Емануела е божествена. Песента е брутален летен хит.”

2
“Частно парти” на Емануела и Антонио носи подписа на Александър Попов и Петър Петров като автори на музиката и текста на песента. Аранжимента е дело на Радомир Кишев, а режисьор на видеоклипа е Людмил Иларионов – Люси.
След телевизионната премиера по “Планета” и Planeta 4K, предстоят много лайв-представяния. В четвъртък Емануела ще я изпее в клуб в Студентски град, в София, а в петък Антонио ще се изяви с нея в Благоевград.

КАТЕГОРИИ