Черна Пантера радва Яница

Черна Пантера радва Яница

Една от най-харесваните български изпълнителки – Яница днес ще сподели със зрителите на телевизия “Планета” своите любими хитове. Музикалната селекция започва в 11.05 часа, а от 13.05 ч. е старта й за зрителите на телевизия “Планета HD”. Започва нова седмица, богата на хитове, а кои песни отразяват настроението на Яница, ще узнаете ако гледате любимите си телевизионни канали.

Този уикенд Яница остана вкъщи, както повеляват препоръките на Щаба. Но не й беше скучно, защото с нея бе една истинска черна “пантера”. Домашният любимец на певицата е котарак, който Яница е осиновила преди две години.

“Мои съседи - руснаци изоставиха Пантера и аз го прибрах вкъщи. От тогава сме неразделни, споделя Яница. – Истинска умалена черна пантера е, затова и така го нарекох. Много е игрив, смешен понякога в закачките си, но и много любвеобвилен.”


Ако разгледате Instagram профила на Яница, ще откриете в него весели клипчета с котарака, както и моменти от “разходката” им на терасата. Изпълнителката не крие, че й липсват срещите с публиката, но вярва, че ако сме разумни и отговорни, скоро отново ще можем да се радваме в клубовете на “Твоето Ферари” и “Въртележката”. За почитателите на поп-фолка тази вечер има още една изненада от Яница – втората част на нейните любими хитове, които по “Планета” ТВ започват в 20.05 ч., а по “Планета HD” – в 22.05 часа.

 

КАТЕГОРИИ