“Черно с лед“ - за летните партита от Милко Калайджиев

“Черно с лед“ - за летните партита от Милко Калайджиев
Слушай в Стрийминг Платформите

Ново лятно парче предложи Милко Калайджиев на своите многобройни почитатели. Песента е озаглавена “Черно с лед“ и е със специалното участие на Аркан. Видеоклипът направи премиера преди часове в PlanetaOfficial в YouTube и в ефира на “Планета“, и вече радва феновете на поп-фолка:

“Забавна песничка, закачлива, определено е за маса. Милко знае най-добре рецептата за хит“, “Бърза, динамична песен, която вдига градуса на настроението“, “Това е втората им съвместна песен и определено е хит“, “Любимия ни батко, бравооо“,  “Тотална разбивация. Бат Милко пусна летен хит“, споделят впечатления меломаните.


“Черно с лед“ отвежда зрителите в една от най-популярните парти дестинации на Балканите – курорта Слънчев бряг. За реализацията на летния си проект, изпълнителят отново се довери на режисьора Тенчо Янчев, с когото от години работят много успешно. В лентата Милко Калайджиев реши да заложи на ново амплоа – той стана капитан на яхта за един ден, а компания му правят две знойни красавици, които демонстрират горещи тела и разпалват морски страсти. Автор на музиката и аранжимента на “Черно с лед“ е Илия Атанасов – Пуше, а текстът е на Аркан Хасан.

КАТЕГОРИИ