Червеното страшно й отива

Червеното страшно й отива

Оказва се, че червеното е цвета на Мария и това личи от най-новия й видеоклип, появил се в PlanetaOfficial и ефира на “Планета HD”. “Чувал ли си за такива” мигновено предизвика ефекта WOW сред зрителите и определено има за какво. Пред камерата на режисьора Павлин Иванов - Башмоушън и оператора Георги Марков се разкриват уникално красиви кътчета и горещи сцени. Видеото е заснето в Халкидики, Гърция при близо 40 градуса температура, но целият екип твърди, че за тях е било истинско удоволствие да снимат с Мария, а забавни моменти не са липсвали.

Лентата е изцяло с морски привкус и много сексапил, а червеният бански на Мария приковава погледите. За нейната гореща визия важна роля има и гримьора Кирил Чалъков. Мелодията на “Чувал ли си за такива” също допълва усещането за безвремие, ваканция и релакс. Автор на теста е Петя Радева, музиката е на Filip Mladenović и Predrag Miljkovic, а аранжиментът е дело на Калин Димитров.
Първата премиера пред публика на песента “Чувал ли си за такива” Мария ще направи във Варна на 26 юни. Градът не е избран случайно, защото Морската столица е сред любимите на певицата.

снимки: Георги Малев

КАТЕГОРИИ