Честит рожден ден, Емил Узунски!

Честит рожден ден, Емил Узунски!

Днес повод да почерпи за рождения си ден има ръководителят на Виевска фолк група, Емил Узунски. Той сподели пред www.planeta.tv, че тази година ще го празнува в тесен семеен кръг в любимата Родопа планина. Виртуозният акордеонист разкри, че вече си е направил подарък за рождения ден и това е една нова мелодия, която вече има и клип. Емил Узунски определя новата песен като своеобразна “фолклорна шарения”, защото в нея се преплитат родопско и тракийско звучене. Видеоклипът е заснет от режисьора Петър Картулев на едно малко познато приказно място в Пампорово, в близост до кулата “Снежанка”. Неговата премиера в канала Planeta Folk Official и в ефира на телевизия “Планета Фолк” предстои съвсем скоро.

Новата песен е в изпълнение на тримата солисти на Виевска фолк група, Нели Узунска, Димитрия Николова и Стефан Мерков. Рожденикът допълва, че е изключително щастлив от крайния резултат и искрено се надява новата песен да се хареса на ценителите на българската народна музика. Наред с новата продукция, музикантите продължават с концертната си дейност в цялата страна – този петък са специални гости на събора в Изворово, а в събота ще свирят на Празника на село Дъбене.
Музикална компания “Пайнер” и телевизия “Планета Фолк” честитят рождения ден на Емил Узунски с пожелание за здраве и нестихващо творческо вдъхновение!

КАТЕГОРИИ