Честит имен ден, Димана!

Честит имен ден, Димана!

На 26 октомври Православната църква почита паметта на Свети Димитър Солунски. Днес имен ден имат всички, носещи неговото име, а от звездите на телевизия “Планета“ празнува Димана. Певицата вече приема първите пожелания, а най-специалните от тях, дойдоха от нейната дъщеря Габриела. Двете дами се наслаждават на хубавия есенен празник, а вечерта отново ще бъдат заедно, за да отпразнуват Димитровден в компанията на най-близките си хора. Почитателите също отправят честитки към Димана, като не пестят хубави думи и благопожелания. От своя страна тя също обещава изненада за почитателите си.

Подробности засега Димана не издава, но феновете й се надяват на появата на нов поп фолк проект. Преди време изпълнителката разкри, че вече е записала нов сингъл, по музика и аранжимент на Даниел Ганев, на който предстои да реализира видеоклип.
Припомняме Ви, че преди година, точно на Димитровден Димана представи фолклорната песен “Хубава Елена“, която за кратко стана любима на почитателите на българските ритми и вече е сред най-желаните заглавия от репертоара на певицата.
Музикална компания “Пайнер“ и телевизия “Планета“ честитят празника на Димана, както и на всички, които празнуват днес с пожелания да са здрави, щастливи, успешни и Свети Димитър да закриля тях и близките им!

 

КАТЕГОРИИ