Честит имен ден, Елена Велевска и Константин!

Честит имен ден, Елена Велевска и Константин!

На 21 май източноправославната църква почита паметта на Св. Константин и Елена, неговата майка. Днешният ден е един от магическите празници в народния ни календар, който съчетава почитта към християнските светци и езическия поклон пред огнените божества. От звездите на музикална компания “Пайнер” имен ден празнуват Елена Велевска и Константин. И двамата се радват на хармонични бракове и са горди родители на прекрасни деца, които не пропуснаха да ги обсипят с целувки и прегръдки за празника. Елена Велевска ще посрещне празника със своето семейство в Македония, а Константин ще се изявява на сцената на “Като две капки вода”.

12-ят лайв на шоуто за преобразявания е решаващ, защото тази вечер ще стане ясно кои са четиримата финалисти, които ще се отправят към финала и наградата от чисто нов автомобил. Константин ще дойде с цял антураж от музиканти за образа на Горан Брегович и шоуто, което единствено той може да направи.
Музикална компания “Пайнер” и телевизия “Планета” честитят имения ден на Елена Велевска и Константин с пожелание за здраве и успешна кариера!

КАТЕГОРИИ