Честит имен ден, Лазар!

Честит имен ден, Лазар!

С настъпването на Лазаровден и Цветница, времето навън най-после ни напомня, че е пролет и е време да се отдадем на хубави и позитивни мисли. Днес, повод за много усмивки и радост има Лазар, който е именик. Певецът обича този ден, защото освен с личния си празник го свързва и с любимия си сезон. Красивите раззеленили се дървета, слънчевите лъчи и възможността да си на чист въздух определено го зареждат и затова с нетърпение Лазар прави планове да посети много любими места и нови дестинации.

Този уикенд за певеца ще премине под знака на празничните емоции, защото освен него, на Цветница имен ден празнува и неговата майка. Със сигурност семейството няма да изневери на дългогодишната традиция да се събере на празничен обяд, в който трапезата ще бъде подготвена от двамата именици. А за още по-добро настроение, днес от 15:30 часа, в рубриката Stars по Planeta 4K ще звучат любими песни от дискографията на Лазар.
Музикална компания “Пайнер” и телевизия “Планета” честитят имения ден на Лазар с пожелания за здраве, късмет, щастливи моменти и много нови успехи!

 

КАТЕГОРИИ