Честит празник, България!

Честит празник, България!

Националният празник на България – 3 март винаги е бил повод за родолюбие и патриотизъм. В сърцата си неизменно носим този дух и ритмите, предавани от поколение на поколение. Затова не е случайно, че точно за празника звездите на телевизия “Планета Фолк” са сред най-търсените изпълнители за концерти. Иван Дяков ще радва с песните си почитателите на фолклора в Кюстендил, а концертът на Централния площад започва в 12 часа. Сестри Диневи ще веселят старозагорци с концерт “Пробуждане с хорото” на Площада пред Общината. Формация “Паскалев-Пловдив” пък ще свирят и пеят на Централния площад в Айтос.

Не се малко и звездите на телевизия “Планета Фолк”, които са канени да поздравят с песните си гостите на различни заведения. На 3 март Ивелина Колева ще бъде в с. Житница, обл. Пловдив, Райна и Росица Пейчева ще бъдат във Велинград, в два различни СПА-комплекса, където ще изпеят най-хубавите си песни. На 4 март Пепи Христозова ще весели гостите в Димитровград, а Славка Калчева – в Равда, обл. Бургас.

Кулминацията на празника обаче ще бъде във Великобритания, защото на 4 март е големия концерт на Райна и Здравко Мандаджиев в Лондон. Покана към българската общност на Острова отправя издателя на в. “Будилникъ” – инж. Емил Русанов, а “Селби център” със сигурност ще се превърне в най-българското място в британската столица.

КАТЕГОРИИ