Честит рожден ден, Мария!

Честит рожден ден, Мария!

За мнозина датата 13-ти е фатална, но за Мария това е специален и много щастлив ден, защото е рожденичка. Днес изпълнителката се радва на много внимание и честитки от всички, които я обичат, а празника си тя посреща със съвсем нова визия. Преди броени дни певицата дебютира с нова прическа в официалния си Инстаграм профил, където феновете побързаха да я поздравят за смелостта и избора да се откаже от дългите си коси и да заложи на актуалното каре. По-наблюдателните почитатели  забелязаха, че със същата прическа вече е и нейната дъщеря Марая, а някои от тях дори ги оприличиха на близначки.
Още една годишнина очаква Мария през януари. На 26-ти се навършват 19 години от присъединяването на певицата към музикална компания “Пайнер“, за които тя сподели следното преди време в ефира на телевизия “Планета“.

“Това е време, което мина с една бясна динамика, защото само динамика е много семпло да се каже. Това са години на много дисциплина, страшно много емоции, много хора, много усмивки, жадни очи, тъжни очи. Хубавото е, че от нашето присъствие се очаква хубавата емоция“, откровена е Мария.

Певицата е сред най-продуктивните изпълнители, а енергията й е неизчерпаема:

“Не знам откъде идва тази сила и адреналин. Аз мога да не спя по 50 часа, в които да отида на няколко места – участия в друг град, да подготвя детето за училище, да го изпратя, да тренирам. В интерес на истината просто съм си перфекционист. Не се старая в повече“, откровена е звездата.

Музикална компания “Пайнер“ и телевизия “Планета“ честитят рождения ден на Мария с пожелания да бъде здрава, щастлива, да има още много творчески хъс и вдъхновение!

 

КАТЕГОРИИ