Честит рожден ден, Теди Александрова!

Честит рожден ден, Теди Александрова!

Днес рожден ден празнува любимката на младите - Теди Александрова. Певицата се радва на много внимание и изненади в този ден, а голяма част от тях идват от нейните почитатели. Самата тя също не спира да мисли за тях и им е подготвила изненада – нов видеоклип. За него изпълнителката вече загатна в предаването “Автограф“ и издаде, че проектът е колаборация с Game Over, Adnan Beats и Наси. Зрителите вече познават Game Over и Adnan Beats от съвместните им проекти с Денис, а какво са подготвили заедно с Теди Александрова предстои да разберем. За най-нетърпеливите си фенове певицата сподели няколко кадри от снимките на видеоклипа.

“Много е мощно парчето, типично в мой стил, има по-различен бийт и звучене, по-друго темпо. Малко е по-умерено в сравнение с останалите ми песни. Подготвям го за празниците и се надявам хората да го приемат”, разкри Теди Александрова, а всички вече са нетърпеливи да чуят и видят крайния резултат.

Дали пък изпълнителката няма да ни изненада точно днес, предстои да разберем.
Музикална компания “Пайнер“ и телевизия “Планета“ честитят рождения ден на Теди Александрова с пожелания за здраве, щастие, късмет и още много успехи на музикалната сцена!

КАТЕГОРИИ