Честит рожден ден, Янко Неделчев!

Честит рожден ден, Янко Неделчев!

На 19 април Янко Неделчев празнува своя рожден ден. Певецът не крие, че тази година му поднася поредица от хубави поводи, а един от тях е именно рождения му ден. Събитието той ще отпразнува със своето семейство, с което обича да споделя всеки свободен момент. Още повече, че през 2019-та, със съпругата му отбелязват 20-годишен юбилей от сватбата си, а през месец май синът им ще бъде абитуриент.
Хубави емоции за Янко Неделчев не липсват и в професионален план, защото в началото на април, на музикалния пазар излезе неговия 6-ти самостоятелен албум с автентични песни от Пиринския край.

“Добре дошли, скъпи гости” вече се радва на много добър прием от почитателите на българския фолклор, а съвсем скоро по-голяма част от заглавията ще се сдобият и с видеоклипове, защото Янко Неделчев е решил да заснеме нова фолклорна програма. Снимките ще бъдат реализирани в Копривщица, Банско и Разлог.
Музикална компания “Пайнер“ и телевизия “Планета“ честитят рождения ден на Янко Неделчев с пожелания за здраве, семейно щастие и нови професионални успехи!

 

КАТЕГОРИИ