Честит рожден ден, Анелия

Честит рожден ден, Анелия

На 1-во число, в понеделник, Анелия празнува своя рожден ден през 2024 година. Не е тайна, че точно единицата е любимо число на певицата и може би затова тя винаги се стреми да бъде най-добрата, да бъде Номер 1. След като посрещна юлския изгрев, Анелия е заредена с емоции и добро настроение, а то ще я съпътства през целия ден.
Талантливата певица е една от най-обичаните и уважавани фигури в българската музикална индустрия. С многобройни хитове и успешни албуми зад гърба си, Анелия е оставила незабравим отпечатък в сърцата на своите фенове.
2
Само преди няколко дни Анелия представи нова песен и видеоклип, с които смело влиза в Лято 2024. Най-горещият сезон и в музикално отношение предоставя сцена за изява, а феновете на певицата посрещнаха с интерес новото попълнение в репертоара й. Веднага след премиерата на “Съжалявам” стартираха и отзивите на меломаните, които са категорични, че макар песента да е кавър, Анелия я е представила страхотно.
Честит рожден ден, Анелия от името на музикална компания “Пайнер” и телевизия “Планета”! Пожелаваме ти здраве, щастие и още много, много творчески успехи!

КАТЕГОРИИ