Честит рожден ден, Атанас Стоев - младши!

Честит рожден ден, Атанас Стоев - младши!

На 25 февруари своя рожден ден посреща барабанистът на орк. “Канарите“, Атанас Стоев - младши. Музикантът ще отбележи празника със семейството си в София, където всички заедно ще се съберат, за да вдигнат наздравица. Джена побърза да поздрави своята половинка с мило послание в социалната мрежа, към което се присъединиха и много почитатели.

”Честит рожден ден, любов моя! Понеже щастието обича тишината, ще ти пожелая само Бог да те закриля, а останалото ще оставя хората да ти пожелаят. Обичаме те!”.

Честитка за празника на Атанас Стоев - младши отправиха и колегите му от орк. “Канарите”, които на свой ред му желаят много здраве, лични и творчески успехи.
Със сигурност фамилия Стоеви вече подготвя нови композиции, с които да зарадва почитателите си тази пролет, а изненадите тепърва предстоят. Преди това, през март има още един специален личен повод, който ще събере семейството. Това е рожденият ден на малкия Наки, синът на Джена и Атанас Стоеви, който ще навърши три годинки.
Музикална компания “Пайнер“ и телевизия “Планета“ поздравяват Атанас Стоев - младши и му пожелават да е здрав, а домът му винаги да е изпълнен с много любов и музика.

КАТЕГОРИИ