Биляниш празнува рожден ден с фенове

Биляниш празнува рожден ден с фенове

Атрактивната изпълнителка Биляниш днес празнува рождения си ден. Той е много специален за нея, защото е повод да се върне назад във времето, за да си припомни всички хубави мигове, а също и да погледне напред, заредена с много емоции и хъс.
Днес Биляниш ще празнува и успеха на най-новата си песен – дует с Тита. “Шок” се появи само преди няколко дни в YouTube канала на “Пайнер” - PlanetaOfficial и веднага попадна в полезрението на DJ-ите и феновете. Коментарите за песента и видеото за много положителни, а това допринесе “Шок” да влезе и в музикалните класации. Точно “Шок” постави началото на купона за рождения ден на Биляниш, който започна още в събота вечер в Благоевград, където певицата бе специален гост.

Точно преди година на днешния ден телевизия “Планета” и Planeta 4K направиха премиера на дуета между Биляниш и Яница – “Топ любовник”. Песента и видеото донесоха много радост на изпълнителките, а Биляниш се надява новия дует с Тита да предизвика още по-големи вълнения.

Музикална компания “Пайнер” и телевизия “Планета” поздравяват Биляниш с нейния рожден ден, пожелават й здраве, много красиви мигове в живота и хубави песни, които да изпее.

КАТЕГОРИИ