Честит рожден ден, Денис Теофиков!

Честит рожден ден, Денис Теофиков!

Днес рожден ден празнува Денис Теофиков. Празникът за него започна по най-хубавия начин, в компанията на феновете му, защото снощи той имаше клубно участие в Царево. Своите 19 години певецът ще отпразнува и със своето семейство и приятелите си днес, на специално избрано място. Рожденикът сподели пред www.planeta.tv, че мечтае за достойно място на музикалната сцена. Готов е да даде всичко от себе си, за да сбъдне и най-смелите си мечти, а това, което иска да каже на своите фенове е кратко и ясно:

“Очаквайте най-доброто от мен и занапред!”


Денис Теофиков споделя, че много се гордее с дебютния си проект “Грешка беше” с Цветелина Янева. Този дует определено даде летящ старт на неговата професионална кариера и накара всички да говорят за него. Самостоятелната балада “Мило мое” само затвърди нарастващата му популярност, а двата дуета с Емилия – “Акула” и “Тръгвай си”, го превърнаха в един от новите тийн-идоли в България.
Музикална компания “Пайнер” и телевизия “Планета” честитят рождения ден на Денис Теофиков с пожелания за здраве, много лични и професионални успехи!

КАТЕГОРИИ