Честит рожден ден, Диляна Динева!

Честит рожден ден, Диляна Динева!

На 27 март е родена една от звездите на телевизия “Планета Фолк“ – Диляна Динева. Изпълнителката посреща днешния си празник в прекрасно настроение, защото едно хубаво събитие тази зима изпълни живота й с много радост:

“От днес спокойно мога да се похваля, че съм най-щастливата леля! Нашето женско царство се увеличи с още едно прекрасно създание. Най-искрено искам да поздравя моята сестра и щастливия татко! Да е здрава малката принцеса и да имате безброй моменти на радост и щастие...“, споделя с много вълнение преди ден рожденичката.

Тази година тя няма да може да отбележи повода с голямо тържество, но пък е щастлива, че до нея ще са нейната дъщеричка Дария и любимият й мъж, музиканта Стоян Генов – Стокича.
Сестри Диневи продължават да радват почитателите на българския фолклор със своите красиви изпълнения в ефира на “Планета Фолк“ и в канала Planeta Folk Official в YouTube, а не крият, че тази година ще се постараят да изненадат публиката и с нови хубави песни.
Музикална компания “Пайнер“ и телевизия “Планета“ честитят рождения ден на Диляна Динева с пожелания за много здраве, вдъхновение, успехи и хубави моменти с любимите хора!

 

КАТЕГОРИИ