Честит рожден ден, Диона

Честит рожден ден, Диона

Рожден ден днес празнува една от най-провокативните изпълнителки в българската музика – Диона. Певицата смени различни стилове, но сякаш вече откри своя и трайно се утвърди в мелодиката на поп-фолка. Макар и отскоро в редиците на музикална компания “Пайнер”, тя е една от най-продуктивните певици през последната година. В телевизионен ефир тази пролет тя представи три нови заглавия – “Бивши” – дует с Галин, “Само теб” – дует със Саша Рико и самостоятелната песен “Клеопатра”.
2
Наскоро Диона даде най-откровеното си интервю в телевизионен ефир пред Мариян Станков – Мондьо, в което разкри, че в годините е страдала от отношението на хората към нея, от предразсъдъците и открития разисъм към произхода й. Но с годините е показала, че е силна жена, че открито може да отстоява себе си и да успява да убеди другите хора в своята правда. Провокирана от Мондьо с въпроса “Ако ти беше Господ, какво би казал на Диона?”, певицата отговори:

“Това, което съм й дал като талант, искам да съм сигурен, че го заслужава, затова ще я подложа на много изпитания житейски. Ако издържи, ще го удвоя. Ако не издържи, тя сама ще го пропилее и загуби…”

Музикална компания “Пайнер” и телевизия “Планета” вярват в таланта на Диона, в нейния хъс и упоритост и сме сигурни, че ще удвоява таланта си, за да радва публиката с много и стойностни песни. Честит рожден ден, Диона!

КАТЕГОРИИ