Честит рожден ден на Джордан

Честит рожден ден на Джордан

На 15 март рожденик е Джордан. Певецът се радва на успешна музикална кариера и не спира да изненадва приятно своите почитатели с хитови мелодии. Наред с клубните изяви в България, той често пътува извън пределите на страната, за да зарадва почитателите на поп-фолка със своите песни. Последните му задгранични изяви бяха в Германия в края на февруари и в Нидерландия – в началото на март.

Джордан не спира да работи и по нови музикални проекти. Певецът се стреми винаги да изненадва и впечатлява публиката. Никак не е случайно, че преди своя личен празник Джордан подари на публиката не един, а цели два музикални проекта – “Недей, недей” и “Къртиш”. Изпълнителят вярва, че с тях отново е намерил верния път към сърцата на своите фенове, а те бързат да засвидетелстват своята почит към него:

“Джордан изкърти всичко живо… Не знам какво правиш, ама го правиш, човек… Всеки път си казвам, че няма с какво да ме изненада и всеки път греша… Джордан като направи песен е абсолютно ясно, че ще е хит… Радвам се, че продължаваш да правиш песни по твоя стил и да запазиш себе си такъв, какъвто си беше… Ех, тоя Джордан, взел ми е сърцето отдавна… Джордан - любим, много, много любим!”

Партито за рождения ден на Джордан започна още снощи в елитен столичен клуб, където освен фенове, гости бяха и много приятели и колеги на певеца.
Музикална компания “Пайнер” и телевизия “Планета” честитят рождения ден на Джордан с пожелание за здраве, щастие и още много успехи на професионалната сцена!

КАТЕГОРИИ