Честит рожден ден, Емилия!

Честит рожден ден, Емилия!

На 21 март звездната рожденичка е Емилия. В днешния прекрасен пролетен ден тя ще остане вкъщи и ще празнува със своето семейство. Преди седмица певицата публикува своята позиция относно извънредната ситуация и призова да заменим паниката с любов, смирение и отговорност към нас самите, към родителите си, към децата си.

“И на мен не ми харесва, но наистина не е време за купон. Останете си вкъщи, помислете за себе си, помислете за другите. Време е да бъдем ХОРА. Време е да бъдем единни и да преминем ЗАЕДНО през тази трудност... Аз избирам да намаля темпото, да обърна внимание на семейството си и да планирам спокойно бъдещите си проекти...”


“Тази спирачка на обичайното ни ежедневие е шанс да преосмислим важното за нас, да се огледаме и да продължим по-силни, по-разумни, по-състрадателни и по-осъзнати. Нямам търпение да сме отново заедно, да се забавляваме и да се поздравяваме, че лошото е зад гърба ни! Желая ви здраве и пълноценно време вкъщи с любимите ви хора. Ще се справим ЗАЕДНО! Нека да покажем на света единност. Нека запазим България!”

Музикална компания “Пайнер” и телевизия “Планета” честитят рождения ден на Емилия с пожелания за здраве и много щастливи моменти със семейството и на музикалното поприще!

снимки: Николай Петров - Nix

КАТЕГОРИИ