Честит рожден ден, Галена!

Честит рожден ден, Галена!

На 21 май е рождения ден на една от най-успешните и обичани звезди на музикална компания “Пайнер“ - Галена. Винаги различна, провокативна и изненадваща, певицата е безкомпромисна по отношение, както на музикалните си проектите, така и на своето сценичното  присъствие и визия. Поредното доказателство за това е дуета със сръбската легенда Миле Китич, “Добре ли си”, който е категоричен лидер за март и април в месечната музикална класация “Планета Топ 20”. Дни преди своя рожден ден изпълнителката беше специален гост на две от най-известните сръбски телевизии, където заедно със своя дуетен партньор представиха общата си песен, която се радва на огромен интерес и в Сърбия.

Галена вече получава многобройни честитки за своя празник в социалните мрежи, а една от най-емоционалните е от нейния Фен клуб:

“Днес е денят, в който обединяваме цялата си позитивна енергия, за да честитим рождения ден на любимата на всички ни Галена. Скъпа Галена, днес е твоят специален ден, но искаме да знаеш, че сме до теб 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата и 365 дни в годината - и винаги ще е така. Нека заразяващата ти усмивка бъде на лицето ти непрекъснато и поводите да бъдеш в страхотно настроение да не спират. Пожелаваме ти да успяваш винаги да изненадваш себе си и устремеността, която носиш да те довежда до нови и нови върхове в кариерата и живота.”

“Пожелаваме ти да не спираш да мечтаеш смело и с лекота да сбъдваш и малките и големите си желания. Нека хората, които обичаш, те правят най-щастливата и ценена жена на Земята и да не забравяш, че това е така нито за секунда. Радвай се на живота, взимай с пълни шепи и остани звездата, която обичаме и която знаем, че си – красива, блестяща и феноменална. Обичаме те, честит рожден ден!”

Музикална компания “Пайнер” и телевизия “Планета” се присъединяват към хубавите думи и отправят към Галена пожелания за здраве, семейно щастие и още спиращи дъха проекти, не само в България, но и на международна сцена!

КАТЕГОРИИ