Честит рожден ден, Галена!

Честит рожден ден, Галена!

На 21 май звездната рожденичка от музикална компания “Пайнер” е Галена. Певицата посреща своя празник със своеобразен рекорд, който за всеки един изпълнител е най-хубавия подарък. Актуалният й проект “100 живота” повече от две седмици оглавява българския трендинг в платформата за видеосподеляния YouTube. Клипът се появи в официалния канал PlanetaOfficial на Гергьовден и към днешна дата има над 4 400 000 преглеждания. Самата Галена е безкрайно благодарна за всички коментари, съобщения, отзиви и поздравления.

“Щастлива съм, че “100 живота” успя да ви развълнува толкова много и ужасно съжалявам, че не можем да си я пеем заедно. Това беше причината да я забавя толкова, наистина исках да се насладя на живо на тази емоция с всички вас! Благодаря за хилядите сторита с песента и видеото, но сега искам да чуя и видя вас! Тагвайте ме на сторита, на които пеете и танцувате на “100 живота”, за да усетя и аз по някакъв начин контакта с вас, който толкова ми липсва! Вие сте на ход!”, написа изпълнителката в официалните си профили в социалните мрежи.

В днешния празничен ден Галена също е подготвила музикален подарък за своите многобройни почитатели. Спецална плейлиста с всички нейни народни песни ще се излъчи в 12.05 часа по “Планета”, а тези, които изберат програмата на “Планета HD” ще могат да видят фолклорната селекция от 14.05 часа.
Музикална компания “Пайнер” и телевизия “Планета” честитят рождения ден на Галена с пожелания за здраве, да продължава да сбъдва и най-смелите си мечти, както и да създава качествена музика!

КАТЕГОРИИ