Честит рожден ден, Христо Косашки!

Честит рожден ден, Христо Косашки!

Тази година рожденият ден на Христо Косашки е по-специален, защото той празнува и десет годишен юбилей в музикална компания “Пайнер”.

“Искам да благодаря за възможността, която ми беше дадена преди 10 години. За мен това е ползотворен период. Успях да издам песни, които носят радост на слушателите. Самият аз съм се учудвам, когато хората споделят с мен колко харесват песните ми. Поздравяват ме, прегръщат ме, целуват ме и това много ме ласкае.”

“Хората се радват не само на песните, те виждат в самия изпълнител нещо, което тях ги зарежда. Това означава, че ние не сме само един глас, една визия, а и имаме някаква друга връзка с тези хора, която е по-специална. И това ме прави щастлив, и ме стимулира да продължа да творя. Радвам се, че именно “Пайнер” е компанията, която излъчва моите песни. Ефирът е голям, хората много харесват изпълнителите на нашата фирма и се радвам, че съм намерил място в нея!”

Музикална компания “Пайнер” и телевизия “Планета Фолк” честят рождения ден на Христо Косашки с пожелание за здраве и още много професионални успехи!

КАТЕГОРИИ