Честит рожден ден, Калина!

Честит рожден ден, Калина!

На 5 ноември рожденичка е Калина от фолклорния дует Калина и Невена. Певицата го посреща под влияние на емоциите от участието в Международния фестивал “Нашият танц - нашата страст”. Престижният музикален форум се проведе в събота за трета поредна година в град Валядолид, Испания. Двете момичета споделиха пред www.planeta.tv преди заминаването си, че за тях е чест и удоволствие да пренесат българския дух в Испания и заедно с нашите сънародници, които живеят там, да изиграят кръшни български хора и да изпеят едни от най-хубавите български народни песни.

След концерта Калина и Невена побързаха да направят съпричастни и своите последователи в социалните мрежи с преживяванията си. Те споделиха и снимка от посещението на българското училище “Св. Св. Кирил и Методий” в град Валядолид.

“Благодарим на Асоциация на имигрантите “Стара планина” и танцов състав “Огнени ритми” за топлото посрещане и невероятните емоции”, написаха още певиците.

Музикална компания “Пайнер” и телевизия “Планета Фолк” честитят рождения ден на Калина с пожелание за здраве и успех във всяко начинание!

КАТЕГОРИИ