Честит рожден ден, Малина!

Честит рожден ден, Малина!

На 7 юни звездната рожденичка от каталога на музикална компания “Пайнер” е Малина. Подаръкът на официалния канал PlanetaOfficial в You Tube e Топ 5 на най-харесваните видеоклипове на певицата. Под номер 5 е “При теб ми е сърцето”, който направи премиера през 2015 година. Една позиция по-нагоре е “Виж какво”, видео от 2013 година, което веднага грабна вниманието на меломаните. Лентата “Давай, питай” ft.Константин съвсем заслужено намира място в челната тройка. На второ място в Топ 5 PlanetaOfficial - Малина е “Не те забравям”. Много силен проект, който според феновете ще остане във времето.

На върха застава “Ако ще да звъниш” и това не е случайно, защото Малина е заложила на ефектен видеоклип и хитово звучене, перфектната печеливша комбинация. 
В секцията Хит ще си припомните едно от емблематичните заглавия в репертоара на Малина, а именно “Студ”. “Ситуация” е още един горещ хит от 2010 година, който и до днес е актуален. Другата песен от същата година, която се нарежда сред хитовите мелодии на Малина, е “Всякакви мъже”.
Музикална компания “Пайнер” и телевизия “Планета” честитят рождения ден на Малина с пожелание за здраве, щастие и още хубави песни!

КАТЕГОРИИ