Честит рожден ден, Малина – с оркестър събуди ни

Честит рожден ден, Малина – с оркестър събуди ни
Слушай в Стрийминг Платформите

Звездната рожденичка на 7 юни е Малина. След музикалната пауза, която сама направи, днес Малина отново е на върха на обичта на феновете на поп-фолка. Голямото й завръщане бе с песента “С оркестър събуди ме”. Музиката е на Nazan Öncel, текстът е написан от Анастасия Мавродиева, а за аранжимента се погрижи Цветан Спасов. Режисьор на атрактивния видеоклип е Николай Скерлев, а оператор – Георги Марков. От премиерата си в официалния YouTube канал на “Пайнер” -PlanetaOfficial, досега видеоклипът не спира да бъде гледан и вече се радва на близо 2 милиона преглеждания.
2
“С оркестър събуди ме” се оказа голямото “пробуждане” на Малина и тя днес с радост посреща поздравления отвсякъде. Но най-милите пожелания идват от нейната вече пораснала внучка, която също носи името Малина. А ето как феновете на поп-фолка посрещнаха завръщането на Малина в телевизионния ефир на телевизия “Планета” и Planeta 4K:

“Малина се завърна наистина! Колко се радвам! Страхотна форма, както винаги… Ето тука е истината, в големите звезди! Браво, Малина, невероятно завръщане!... Песента е топ, обичаме те, момиче!... Тази жена има толкова много хитове. Други певици за 20 години имат по 3-4 големи хита, а при Малина всяка втора песен е голям хит! Не знам защо направи пауза, но дано се завърне и вече не спира никога с музиката!... Малина е в страхотно настроение, сякаш нещо я е накарало да направи тази песен, докосваща сърцата на хората… Добре дошла, мила Малина! Изненадващо завръщане, липсваше ни… Българската публиката без теб не може. Българската музика без теб не може… Както винаги си в прекрасна форма и с прекрасно настроение… Радваме ти се много. И те обичаме!”

Музикална компания “Пайнер” и телевизия “Планета” честитят рождения ден на Малина с пожелания за здраве и много професионални успехи, и никога повече да не прави музикални паузи в кариерата си!

КАТЕГОРИИ